Ιστορικό Gilli Diet

H Gilli Diet ιδρύθηκε το 1992 και είναι από τις πρωτοπόρες εταιρείες στην Ελλάδα στο χώρο της υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής που δραστηριοποιείται προσφέροντας στους πελάτες της έτοιμα μενού με λιγότερες θερμίδες στα πλαίσια μιας πλήρους διατροφής, σε συνδυασμό με εξατομικευμένες υπηρεσίες διαιτολογικής υποστήριξης των πελατών της, έχοντας δικό της διαιτολογικό τμήμα.

Φιλοσοφία της εταιρείας είναι να αλλάξει τις αντιλήψεις του ανθρώπου για το τι σημαίνει σωστή διατροφή και με αμείωτη αφοσίωση εντείνει τις προσπάθειες της για την παροχή βέλτιστων προϊόντων και υπηρεσιών προς αυτούς.

Η μέθοδος αδυνατίσματος και υγιεινής διατροφής Gilli Diet δημιουργήθηκε βασισμένη στις πιο έγκυρες επιστημονικές έρευνες στο χώρο της ιατρικής, της διαιτολογίας και της τεχνολογίας τροφίμων, ενώ υιοθετεί τις πιο «έξυπνες» λύσεις της γαστρονομίας για νόστιμο και ελαφρύ φαγητό. Η διατροφή Gilli Diet θα ξυπνήσει κάθε κύτταρο του οργανισμού σας και θα το αποτοξινώσει.

Το Διαιτολογικό Τμήμα της Gilli Diet βρίσκεται στη διάθεσή σας σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, για να σας βοηθήσει να πετύχετε το στόχο σας. Ωστόσο, υπάρχουν και αρκετά πράγματα που θα μπορούσατε να κάνετε με δική σας πρωτοβουλία – όχι μόνο στη διάρκεια του προγράμματός σας, αλλά και μετά από αυτό. Άλλωστε, η υγιεινή διατροφή καλό θα είναι να μην αποτελεί ένα ‘διάλειμμα’ στις διατροφικές συνήθειες, αλλά να είναι ο τρόπος με τον οποίο επιλέγουμε να “εξοπλίζουμε” τον οργανισμός μας, για όλη μας τη ζωή.

Η επιστημονική ομάδα της Gilli Diet είναι εδώ για να λύσει όποια απορία έχετε!