Gilli Diet @ Supermarket

Για ανθρώπους που ξέρουν από γεύση! Με την υπογραφή του διακεκριμένου σεφ με αστέρι “Michelin” Λευτέρη Λαζάρου

Αναζητάτε στο ράφι του supermarket έτοιμα γεύματα που προσφέρονται για ένα ταξίδι γευστικής απόλαυσης και μάλιστα υγιεινής; Η Gilli Diet και ο βραβευμένος με αστέρι “Michelin” σεφ Λευτέρης Λαζάρου συνεργάζονται και δημιουργούν ΝΕΑ καινοτομία στο χώρο της υγιεινής διατροφής, παρασκευάζοντας για εσάς γεύματα με τέσσερις «αξιακούς πυλώνες» – Πολυτέλεια, Ποιότητα, ισορροπημένη διατροφή και Λιγότερες Θερμίδες.

Αυτός είναι ένας από τους τρόπους που ξεχωρίζουμε. Η μοναδική γκάμα συνταγών μας, με τις αγαπημένες γεύσεις του chef Λευτέρη Λαζάρου, «εμπνευσμένα» από τη μεσογειακή κουζίνα της χώρας μας και όχι μόνο, αναπτύσσεται και προετοιμάζεται από την ομάδα μας χρησιμοποιώντας τα καλύτερα διαθέσιμα συστατικά. Κάθε πιάτο είναι πρόσφατα μαγειρεμένο για να διασφαλιστεί ότι διατηρείται η μέγιστη ποσότητα ποιότητας και γεύσης.

Τα Πιάτα μας

Καμία άλλη εταιρεία στην Ελλάδα δεν μπορεί να σας προσφέρει την ποικιλία που μπορούμε. Και αυτό γιατί τα οφέλη αυτών των μενού είναι η ευκολία, ο έλεγχος των θερμίδων και το γεγονός ότι δε χρειάζεται να σκεφτείτε τι πρόκειται να φάτε. Και όλα αυτά κάτω από τη σφραγίδα της Gilli Diet.

Λευτέρης Λαζάρου

Ο 1ος Έλληνας σεφ με αστέρι Michelin που το διατηρεί εδώ και 19 χρόνια

Γεννημένος στον Πειραιά το 1952 έδειξε νωρίς την αγάπη του για τη μαγειρική ακολουθώντας τα βήματα του πατέρα του, καθώς ήταν καραβομάγειρας. Από ηλικία 13 ετών κοντά στον πατέρα του έκανε τα πρώτα του βήματα μέσα στις κουζίνες των καραβιών. Από τα 18 του ξεκίνησε το μαγειρικό του ταξίδι σε διάφορες μαγειρικές κουλτούρες της Ιταλίας, της Τυνησίας και του Μαρόκου. Τον Οκτώβριο του 1987 αποφασίζει να φτιάξει το δικό του λιμάνι.
Έτσι γεννιέται το Βαρούλκο, όπου ακολουθεί πιστά τις θαλασσινές μνήμες του στην δημιουργική μαγειρική. Ο Λεύτερης Λαζάρου είναι ο πρώτος Έλληνας που βραβεύτηκε με αστέρι “Michelin” που διατηρεί εδώ και 19 χρόνια και έχει θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους πρεσβευτές της ελληνικής γαστρονομίας με πολλές διακρίσεις στη φαρέτρα του στη Ελλάδα και στο εξωτερικό.