Ομάδα & Ασφάλεια τροφίμων

Η ομάδα μας

Στην Gilli Diet, οι άνθρωποί μας αφοσιωμένοι στο έργο τους συνεργάζονται καθημερινά με αγάπη στο να προσφέρουν πραγματικά υπέροχα φαγητά έχοντας ως οδηγό ότι το φαγητό είναι απόλαυση και υγεία. Το διαιτολογικό τμήμα μας, αποτελείται από έμπειρους Διαιτολόγους-Διατροφολόγους, συνεργάζεται άμεσα με τους σεφ μας διασφαλίζοντας ότι κάθε γεύμα υποστηρίζεται από διατροφική ποιότητα και έχει στόχο να συμβάλλει στην ευρύτερη, πληρέστερη και επιστημονικά εγκυρότερη ενημέρωση σας σχετικά με τη διατροφή παρακολουθώντας στενά τις ανάγκες σας και καθοδηγώντας σας στο καλύτερο και αξιόπιστο αποτέλεσμα έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος σας.

Ασφάλεια τροφίμων

Στην Gilli Diet δίνουμε μεγάλη σημασία στο να παρέχουμε στους πελάτες μας ένα υγιεινό, νόστιμο και ασφαλές προϊόν διατροφής, διασφαλίζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια κάθε γεύματος που παράγουμε.

Στην Gilli Diet και οι συνεργάτες της τηρούν αυστηρά τις διαδικασίες χειρισμού τροφίμων HACCP (Αξιολόγηση κινδύνων και κρίσιμα σημεία ελέγχου) και ISO (συστήματα διαχείρισης ποιότητας) έτσι ώστε μέσω αυστηρών ελέγχων από την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν, τα προϊόντα μας να φτάνουν στον καταναλωτή με ασφάλεια.

Η επιστημονική ομάδα της Gilli Diet είναι εδώ για να λύσει όποια απορία έχετε!